Hoe word je partner van Visma | Raet?

Via onderstaande stappen kan je software partner worden:

1. Documentatie bekijken in Developer Portaal en kies een API

Op het developer portaal vind je alle informatie over de Youforce API’s zoals het domein model, de datavelden, endpoints en release notes. Youforce heeft verschillende API-producten beschikbaar, iedere API is ontwikkeld met een specifiek doel:

  • De IAM API is bedoeld voor identiteits- en toegangsbeheersystemen en maakt de inrichting van gebruikers in andere systemen zoals Active Directory of IDP mogelijk.
  • De Learning API levert medewerkersdata die relevant zijn voor toepassingen in het leer-, ontwikkel-, beoordelingsdomein.
  • Met de File API kan je bestanden rechtstreeks vanuit Youforce downloaden of uploaden.


Zo helpen wij bij het realiseren van ‘doelbinding’ die nodig is om de privacy van medewerkers te waarborgen en te voldoen aan de AVG-wetgeving. Raadpleeg het developer portaal voor een overzicht van alle beschikbare API's, de documentatie en kies de API die bij jouw applicatie past.

2. Kennismaken, registreren applicatie & API's uitproberen

Graag maken we kennis met jou tijdens een online gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. Meld je vervolgens aan in het developer portaal en registreer jouw applicatie. Het portaal is open en voor iedereen toegankelijk. Je krijgt de beschikking over een zogenaamde API sandbox-omgeving waarmee je de API's kan uitproberen.

3. Sluiten van de overeenkomst voor Koppel partner

Voor de succesvolle live-gang van de eerste gemeenschappelijke klant bespreken we het afsluiten van een koppelpartnerovereenkomst. Met deze overeenkomst formaliseren we de samenwerking zodat we voor onze gezamenlijke klanten de integratie en het support proces goed geregeld hebben. Uiteraard word je vermeld op onze website en wordt de integratie door ons gepromoot bij huidige en toekomstige klanten.

4. Integratie bouwen met ondersteuning van Visma | Raet

Terwijl jij de integratie ontwikkelt op de Youforce API staat een API consultant van Visma | Raet tot jouw beschikking om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het testen via de sandbox-omgeving en het live brengen van de eerste klant integratie. Het hebben van een eerste gemeenschappelijke klant die gebruik gaat maken van de integratie is essentieel voor het traject om partner te worden.

5. Toegang tot klantdata

Nadat de klant toestemming heeft gegeven voor het delen van haar data ten behoeve van de integratie met jouw applicatie krijg je toegang tot de klantdata via het developer portaal.

6. Integratie gereed en support na go-live

Je krijgt online toegang tot ons Service Center. Zo houden we elkaar op de hoogte en lossen wij samen eventuele problemen op. Onze klanten kunnen zo maximaal ongestoord van de integratie gebruik maken!

 

Meer weten?

Kom je graag in contact met ons? Vul dan bijgaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief