SmartAIM

Uw organisatie wil natuurlijk geen ongenode gasten ontvangen. En al helemaal niet dat ze toegang hebben tot uw software en systemen. Met SmartAIM Authorisation Management Suite beschikt u over een uiterst professionele, betaalbare en veilige totaaloplossing voor uw Identity & Access Management.  

Door SmartAIM te koppelen met Visma Raet kan een gestroomlijnd Identity and Access Management (IAM)-proces ingericht worden. In Visma Raet worden de gegevens van medewerkers bijgehouden, zoals in dienst- en uitdienstdatum, functie en afdeling. Op basis van deze gegevens kan met de koppeling met SmartAIM het IAM-proces efficiënt ingericht worden. Deze koppeling stroomlijnt het instroom-, doorstroom- en uitstroomproces tussen HR en IAM. Bij indiensttreding, uitdiensttreding of een functiewijziging worden de correcte autorisaties automatisch toegekend of ingetrokken. Zo krijgt elke medewerker toegang tot (enkel) die applicaties en bestanden die nodig zijn voor zijn of haar werkzaamheden. Dit resulteert in een efficiëntere workflow en een verhoogde beveiliging, omdat toegangsrechten altijd actueel zijn met de werknemersstatus. Hiermee kan voldaan worden aan wet- en regelgeving en kunnen audits met een positief resultaat afgerond worden. Daarnaast ondersteunt de koppeling met SmartAIM bij het voldoen aan onder andere ISO27001, NEN7510, NIS2, BIO en andere normeringen.

logo-smartaim

Meer weten?

Wil je graag meer weten of wil je gebruik maken van deze koppeling? Vul dan bijgaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief