plusport-pm-header

Plusport Performance Management

De basis voor het goede gesprek

Faciliteer het gesprek over competenties, leren en ontwikkelen

Medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en willen weten hoe ze dat kunnen invullen. Als werkgever wil je dat graag faciliteren. Maar hoe neem je mensen mee in veranderingen? Hoe zorg je dat mensen de gewenste competenties ontwikkelen? En leg je daarbij de regie bij manager of medewerker?

Visma | Raet werkt intensief samen met PlusPort en daarom bieden wij PlusPort Performance Management Systeem (PMS) aan. Met PlusPort maak je de stap van de standaard HR-gesprekscyclus naar een ‘belevenis’portaal voor medewerkersontwikkeling. Daarmee faciliteer je het continue gesprek tussen manager en medewerker over competenties en prestaties. En stimuleer je medewerkers om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling.

main_performance-w-dashboard-1
Voordelen Plusport Performance Management

Voordelen

  • Sturen op prestaties en ontwikkeling

  • Leg de basis voor het goede gesprek

  • Integratie mogelijk met Learning Management Systeem

  • Flexibel in te richten op basis van jouw gesprekscyclus

  • Terugkoppeling naar je HR-portaal

plusport-pm-voordelen

Functionaliteiten van Plusport Performance Management

HR-gesprekscyclus

Leg doelstellingen, voortgang, competentiescores en ontwikkelafspraken vast in de HR-gesprekscyclus. Deze is flexibel in te richten.
360° feedback

Medewerkers vragen eenvoudig feedback aan collega’s, managers of externen over hun competenties en gedrag. Dit levert extra informatie voor de gesprekscyclus.
Competentiemanagement

Koppel functies en bijbehorende competenties automatisch aan de gesprekscyclus. Zo is duidelijk wat er van medewerkers verwacht wordt.
Medewerkerontwikkeling

Krijg als manager en medewerker inzicht in de competentiescores voor de huidige functie óf functie waar de medewerker naar toe wil doorstromen.
plusport-pm-cta

Meer weten?

Wil je meer informatie over Plusport Performance Management, vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over Plusport Performance Management? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.