header-proforma

Proforma

Dé bruto-netto rekentool voor snelle accurate salarisberekeningen

Ingewikkelde salarisberekeningen zijn verleden tijd

Heb je dagelijks te maken met bruto-netto berekeningen? Bijvoorbeeld voor hypotheekaanvragen, het vaststellen van pensioenpremies of het nettosalaris van een sollicitant? Dan wil je direct antwoord zonder ingewikkelde berekeningen. Zonder goede tooling kosten deze berekeningen veel tijd en is de kans op fouten groot.

Wil je snel en accuraat bruto-netto berekeningen uitvoeren, dan biedt onze Proforma oplossing uitkomst. Uiteraard is deze software op basis van geldende cao’s en wet- en regelgeving. Vergelijk de verschillende varianten van Proforma en zie welke het beste bij jou past.

Voordelen Proforma

Voordelen

  • Altijd volledig up-to-date op het gebied van cao’s en wet- & regelgeving
  • Razendsnelle berekeningen met direct resultaat
  • Berekeningen in de toekomst mogelijk
  • Geschikt om met grote aantallen gebruikers in te werken
  • Berekeningen over verschillende kalenderjaren
  • Eenvoudig inzicht in werkgeverslasten
Happy young couple calculating bills at home
proforma-cta

Meer weten?

Wil je meer informatie over Proforma? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Met Proforma Premium van Visma | Raet kunnen wij nog meer online presence genereren en kunnen we kandidaten in een vroeg stadium inzicht geven in hun toekomstige netto salaris. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om kandidaten en uitzendkrachten inzicht te geven in bijvoorbeeld de netto uitkomst tussen verschillende sectoren. Het mooie van Proforma Premium is dat we het passend kunnen maken binnen onze eigen website en huisstijl.

Proforma Plug & Play

Met Proforma Plug & Play maak je snel bruto-netto berekeningen van je salaris. Deze variant is gemakkelijk op je website te integreren. Vraag direct gratis aan.

Proforma Advanced

Voor het uitvoeren van geavanceerde bruto-netto salarisberekeningen hebben we Proforma Advanced. Deze oplossing is benaderbaar via onze website.

Proforma Premium

Onze krachtigste bruto-netto rekentool is naadloos te integreren in jouw bedrijfswebsite met eigen look and feel. Vraag hier je afspraak aan.

Kies de variant die bij je past

Vergelijk de verschillende varianten van Proforma en zie welke het beste bij je past.

 

Proforma Plug & Play

Proforma Advanced

Proforma Premium

  Voor snelle en eenvoudige bruto-netto berekeningen van je salaris. Eenvoudig op je website te integreren. Voor het uitvoeren van een geavanceerde bruto-netto salarisberekeningen. Deze oplossing is benaderbaar via onze website.
Ons meest krachtige bruto/netto rekentool, die naadloos te integreren is in eigen bedrijfswebsite met eigen look 'n feel. Vraag hier je afspraak aan.
  Gratis Gratis Op aanvraag
Specificaties      
Basis bruto / netto berekeningen
Responsive Design
CAO's
Weergave op eigen website
Geavanceerde proforma salarisberekeningen
Historische berekeningen
Eigen front end met eigen look 'n feel
Integratie met eigen website
White labeling
Volledig aanpasbare berekeningen

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over Proforma? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik de Proforma oplossing nodig?

Benieuwd wat er netto over blijft van je bruto maandsalaris, of andersom? Met proforma bereken je eenvoudig de gevolgen op jouw salaris of uitkering. Het effect op je loon door een andere baan, een loonsverhoging of een auto van de zaak, je ziet het direct.

Wat is het voordeel van het Proforma Premium?

Met Proforma Premium heb je een oplossing die volledig geïntegreerd kan worden met je eigen applicatie of website. Het stelt je in staat zelf samengestelde berekeningen te maken op basis van in- en uitvoercodes. Het biedt je maximale flexibiliteit en optimaal gebruikersgemak voor de eindgebruiker.

Kan ik Proforma Advanced ook op mijn eigen website presenteren?

Proforma Plug & Play (via iframe) en Proforma Premium (via webservice) zijn te integreren op je eigen website. Voor Proforma Advanced geldt dat je deze alleen via vismaraet.nl kunt benaderen. Hiermee kun je geavanceerde berekeningen uitvoeren en bijvoorbeeld de werkgeverslasten inzien.

Wat is het verschil tussen Proforma Plug & Play en Proforma Advanced?

Proforma Plug & Play is een basisversie die je op je eigen website kan integreren. Proforma Advanced biedt geavanceerdere berekeningen, maar is alleen benaderbaar via deze pagina.

Hoe krijg ik Proforma Plug & Play werkend op mijn website?

Je kunt de link van Proforma Plug & Play integreren op jouw eigen bedrijfswebsite via een iframe. Een doorlink van een derde partij, anders dan Visma | Raet is niet toegestaan. Wil je een volledig eigen front-end in jouw eigen huisstijl en met eigen berekenvelden, dat kan ook. Hiervoor leveren wij onze Premium dienst, wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op of plan direct hiervoor een afspraak in, zie onderstaande agenda.

Hoe vraag ik Proforma Plug & Play of Proforma Advanced aan?

We adviseren je graag. Boek vandaag nog een afspraak!