bruto-nette-header

Webinar

Faciliteren van een continu leerklimaat: hoe pak je dat aan?

Webinar ‘Faciliteren van een continu leerklimaat: hoe pak je dat aan?’

Opleiden en ontwikkelen staan al jaren hoog op de HR-agenda van werkgevers. Het continu opleiden van medewerkers zorgt er niet alleen voor dat organisaties investeren in (nieuwe) kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de continuïteit. Het draagt ook bij aan de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers.

Ook de wetgeving en de verschillende adviesorganen zoals de Sociaal Economische Raad (SER) en Commissie Borstlap benadrukken het strategisch belang van opleiden. Zo treedt per 1 augustus 2022 een nieuwe Europese arbeidswet in werking, die werkgevers aanzet tot meer transparantie in arbeidsvoorwaarden. De adviezen van de Commissie Borstlap en de SER moeten werkgevers stimuleren hun medewerkers goed te informeren over beschikbare en verplichte opleidingen. Opleiden is zo niet meer vrijblijvend maar een gedeelde verantwoordelijkheid voor zowel werkgever als medewerker.

Meer weten?

Haal meer rendement uit opleiden met een Learning Management System. En verhoog zo de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers.  Lees meer over opleidingsmanagement.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief