header-mto-webinar-2

Webinar

Webinar ‘Van klassiek MTO
naar sturen op betrokkenheid'

27 juni 2023, van 9.00 uur tot 10.00 uur

Visma | Raet en Dialog organiseren dit gratis webinar over hoe je betrokkenheid effectief verhoogt. Je ontdekt:

  • Wat employee experience nou eigenlijk is
  • Hoe je dat doet: sturen op engagement
  • Welke tools je het beste ondersteunen


Veel organisaties doen één keer per jaar een groot medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Dit is echt te weinig, doordat betrokkenheid nu eenmaal snel kan omslaan. 150 vragen beantwoorden kost bovendien enorm veel tijd, terwijl er na een MTO niet veel verandert. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? In dit webinar ontdek je hoe je met korte enquêtes continu zicht houdt op de betrokkenheid van je medewerkers. En hoe je die betrokkenheid gericht verhoogt.

Wat haal je uit dit webinar?

Employee experience gaat over de betrokkenheid van werknemers, hun bereidheid om voor je organisatie te (blijven) werken en de wil om een stap extra te zetten. Betrokken medewerkers zijn namelijk loyaal, enthousiast, minder vaak ziek en verlaten je organisatie veel minder snel.

Het is dan ook logisch dat heel veel organisaties continu in beeld willen hebben hoe betrokken medewerkers zich voelen. En dus stappen zij massaal af van het jaarlijkse, statische MTO dat enorm veel tijd kost en in de ogen van medewerkers weinig oplevert. Het alternatief is een aanpak waarbij engagement continu in beeld is en waarbij zowel HR als leidinggevenden gericht sturen op het verhogen van de betrokkenheid. In dit webinar staan Stefan Op de Woerd van Dialog en Peter Kuijt van Visma | Raet stil bij hoe je dat het beste aanpakt.

Deskundige begeleiding

Stefan Op de Woerd laat je zien wat de belangrijkste elementen van een moderne betrokkenheid strategie zijn. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden!

Wanneer?

27 juni 2023, van 9.00 uur tot 10.00 uur

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken! Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging met daarin de link van het webinar waarvoor je je hebt ingeschreven.

Blijf op de hoogte nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.


Aanmelden nieuwsbrief