werving-selectie-header

EasyCruit

Stroomlijn, automatiseer en optimaliseer jouw recruitmentproces

Vind sneller en eenvoudiger jouw nieuwe medewerkers

In de krappe arbeidsmarkt is het een grote uitdaging om de juiste talenten te vinden, binden en boeien. Hoe zorg je ervoor dat kandidaten weten dat je op zoek naar ze bent? En dat zij graag voor jouw organisatie willen werken? Om de aandacht van de kandidaat te trekken, moet je continu op zoek naar nieuwe manieren om het proces snel en soepel te laten verlopen.

Met EasyCruit ben je in staat om middels een volledig digitaal proces de zoektocht naar nieuwe medewerkers te versnellen en vereenvoudigen. Zo kunnen kandidaten eenvoudig online solliciteren via mobiel, social media of door het sturen van een video. En Recruiters worden met dit Applicant Tracking System (ATS) in het gehele proces ondersteund; van het plaatsen van vacatures, selecteren van kandidaten tot en met de aanname van de medewerker.

easycruit-introductie
Voordelen EasyCruit

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Vind de beste kandidaten
  • Laagdrempelig solliciteren
  • Deel vacatures overal en met iedereen
  • Voldoe automatisch aan de AVG
  • Bespaar tijd en geld
werving-selectie-voordelen-1
easycruit-cta

Meer weten?

Wil je meer informatie over EasyCruit, download dan onze infosheet.

Download infosheet

Creëer de ultieme onboarding ervaring

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers een extra warm welkom krijgen en betrokken raken bij de organisatie nog voor de eerste werkdag?

Met een onboarding app en een op maat gemaakt onboardingprogramma laat je nieuwe collega’s alvast kennismaken met de organisatie en zijn collega’s.

Video solliciteren als handige selectietool

Wil je je sollicitanten snel leren kennen? En verder kijken dan alleen de gegevens in het cv? 

Laat hem of haar dan via een video solliciteren. De videosollicitatie is een handige selectietool voor werkgevers en een eigentijdse manier voor werkzoekenden om zich persoonlijk voor te stellen.

Snelle screening van kandidaten

Wil je werkervaring, diploma’s of online activiteiten van kandidaten toetsen en tevens voldoen aan wet- & regelgeving?

Versnel dan het selectieproces door online testen in te zetten, extra screeningsvragen of video sollicitatievragen toe te voegen aan het digitale sollicitatieformulier.

Slimme Recruitment chatbots

Wil je het aantal reacties op vacatures vergroten? Of 24/7 bereikbaar zijn voor vragen van sollicitanten?

Zet dan een chatbot in. Deze virtuele recruitment-assistent spreekt websitebezoekers direct aan en helpt ook nog eens bij de eerste screening van kandidaten.

Bakje koffie doen?

Wil je graag meer weten over EasyCruit? Vul dan bijgaand formulier in, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw HR-leven gemakkelijker kunnen maken.