thumbnail_partnerships-3

Software partners

Wij helpen je graag met de beste koppelingen zodat HR connected is met alles en iedereen.

Twee verschillende vormen software partners

We kennen twee verschillende vormen van software partners:

Koppel partner

Youforce is geïntegreerd met legio software applicaties op basis van onze moderne API’s.  Denk op het gebied van identity & access management, verzuim, recruitment, roostersystemen, talentmanagement, inkoop en financieel.

Resell partner resellpartner

Met Youforce beschik je over een volledig HR platform waarin zowel alle operationele HR en salaris processen ondersteund worden als ook alle in- door en uitstroom processen. Om de beste en meest diepgaande functionaliteit te bieden werken we samen met een aantal gespecialiseerde oplossingen in het HR domein. Denk aan onboarding, werving en selectie en LMS.

Het verschil tussen beide vormen is dat een applicatie van een resell partner via Visma Raet kan worden afgenomen als integraal onderdeel van Youforce en een applicatie van een koppelpartner bij de koppelpartner wordt afgenomen. In beide gevallen zorgen wij samen met de software partner voor een bewezen en uitstekende integratie.

gevalideerde-koppelingGevalideerde koppeling 

Een gevalideerde koppeling is gebaseerd op een API, daarnaast hebben Visma | Raet en de betreffende partner afspraken gemaakt over de samenwerking met als belangrijk onderdeel hoe u als klant wordt ondersteund bij het dagelijks gebruik.

Arbodienst applicaties  -  ECD  -  Financieel en Inkoop  -  Identity en access  -  Leren en ontwikkelen  -  Roosteren en plannen  -  Werving en selectie  -  Diversen 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over één van deze partners? Of wordt je graag ook een Service partner van Visma | Raet?

Vul dan bijgaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

aanmelden-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief